Vizija Fitbox-a

Činjenica je da je aktivan život i zdrav način ishrane, zdravlje i život bez bola, danas stavljen u prvi plan i da se sve više ljudi priključuje nekom vidu vežbanja i različitim dijetama. Nauka u sportu i medicini zaista doživljava ekspanziju, a uprkos tome svakog dana smo bombardovani mnoštvom informacija koje često nisu naučno proverene. To dovodi do nastajanja mitova koji se uzimaju kao generalna preporuka kako dostići blagostanje. Svaki čovek je individua, i ono što je za jednog dobro, ne mora nužno da znači da odgovara drugom čoveku. Dijagnostika je prvi i najvažniji korak koji će dovesti do zdravlja, lepog izgleda, funkcionalnog pokreta i osmeha.

Ono po čemu je FITBOX prepoznatljiv je individualni pristup svakom čoveku. Na osnovu rezultata testiranja, procene trenutnog stanja čoveka, mi ga usmeravamo na odgovarajući program ili pakete koji će mu doneti najbolje rezultate shodno njegovom cilju. Ukoliko ste rekreativac, sportista, osoba koja je neaktivna, bilo kog starosnog doba ili pola u FITBOX-u možemo raditi zajedno na ostvarenju vaših ciljeva bilo da je to podizanje mišićne forme, vraćanje normalne funkcije zglobova, rehabilitacija, gubitak telesne mase ili zabava.

Uz veliko angažovanje i vredan rad osnivača i trenera smo otvorili različite vrste treninga za odrasle i decu. U FITBOXU možete pristupiti sledećim treninzima:


Ko čini naš tim?

Sandra Bošković

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Iza sebe ima bogatu profesionalnu sportsku karijeru kao košarkašica nacionalnog tima i klubova u zemlji i inostranstvu. Sada se bavi trenerskim poslom u oblasti fitnesa i rehabilitacije sportista i rekreativaca. Po završetku master studija posvetila se edukaciji iz oblasti kiropraktike i kineziterapije, Završila je obuku za kiropraktičara, FMS sistem dijagnostike, DNS sistem rehabilitacije kao i osnove Neuromuscular tapinga. Prvi Ground Force Method trener u Srbiji. Do sada je radila kako fizičku pripremu tako i rehabilitaciju sa profesionalnim sportistima i rekreativcima. Završila seminar i obuku za NTC sistem učenja – razvoj ukupnih sposobnosti deteta. Redovno učestvuje na seminarima stručnog usavršavanja iz oblasti fitnesa i rehabilitacije.


Strahinja Kukić

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Nakon završenih studija posvetio se nutricionizmu i treningu u rekreaciji i rehabilitaciji. Završio obuku za nutricionistu, informo terapiju, osnove homeopatije i akupunkture kao i DNS sistem rehabilitacije. Završio seminar i obuku za NTC sistem učenja – razvoj ukupnih sposobnosti deteta. Redovno učestvuje na seminarima stručnog usavršavanja iz oblasi fitnesa, nutricije i rehabilitacije. Ima veliki uspeh u radu sa klijentima koji su težili redukciji telesne mase i oporavku posle povreda.
Danica Piper

Operativni trener fitnesa – fitnes instruktor. Iza sebe ima bogatu profesionalnu sportsku karijeru kao košarkašica nacionalnog tima i košarkaških klubova u Srbiji. Završila seminar i obuku za NTC sistem učenja – razvoj ukupnih sposobnosti deteta. Specijalizovana je za vođenje personalnih i grupnih treninga. Redovno učestvuje na seminarima stručnog usavršavanja iz oblasti fitnesa i sporta.
David Jovan Milatović

Trener rekreativnog boksa. Kontinuirano već duže od pet godina aktivno se usavršava i trenira boks, kikboks, muay thai i MMA. Nosilac je zlatne medalje sa Vojvođanskog prvenstva, a takođe je i učesnik mnogih seminara iz oblasti borilačkih sportova. Trenutno studira sportsku psihologiju.
Luka Radomirović

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Nekadašnji dugogodišnji igrač Košarkaškog kluba "Playoff" iz Užica i sertifikovani spasilac. Po završetku studija posvećuje se trenerskom poslu u oblasti fitnesa sa tendencijom edukacije u oblasti kineziterapije.

Marko Vasin

Trener plivanja. Dve godine radio kao spasilac, i već više od godinu dana radi kao trener plivanja. Takođe, godinu dana radio je i kao personalni trener i fitnes instruktor. U okviru Disney Cruise Line, gde je i radio kao spasilac, položio je ispit za spasioca i ispit iz pružanja prve pomoći. Osim toga, poseduje i sertifikat za ronioca od CMAS, a na Fakultetu za sport je stekao sertifikat za operativnog trenera plivanja.