DIJAGNOSTIKA


Bilo da želite da podignete fizičku formu, smanjite ili povećate telesnu masu, oporavite se od povrede ili vam je potrebna rekreacija, sigurno je da želite da ostvarite svoje ciljeve, a mi smo tu da vas vodimo kroz proces i edukujemo da bi rezultati bili dugotrajni.

Iz tog razloga FITBOX insistira na personalizovanom pristupu koji sprovodimo kroz obavezni prvi dijagnostički čas u personalnim programima i povremeni (svakih 3-6 meseci) dijagnostički čas u grupnim programima.

Na osnovu rezultata dijagnostike i u skladu sa vašim željama i potrebama predlažemo zajednički program rada.

EDUKACIJA


U moru neproverenih informacija o tome kako dostići fizičko, psihičko i socijalno blagostanje, lako nastaju mitovi o održavanju zdravlja.

Mi želimo da radimo sa ljudima koji su spremni da se uče o i rade na svom zdravlju da bi rezultati koje postignemo bili dugoročni.

Objasnićemo vam šta, zašto i kako da radite. Na vama je da odaberete program.

TRENING


Programi kojima možete pristupiti:

Prilagođeni fitnes program – za žene
Školica sporta – deca od 3 do 7 godina
Treninzi za mamu i dete
Rekreativni boks – mešovita grupa
Much Wow
GFM – mešovita grupa
Joga
DNS (individualno ili u mini grupama)
Kombinacija programa
I drugi personalni programi

Ko čini naš tim


Sandra Bošković

Suosnivač FITBOX-a u kojem radi na trenersko-terapeutskom poslu u oblasti fitnesa i rehabilitacije sportista i rekreativaca (personalni trening), kao i vođenju grupnog GFM treninga. Po struci master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, sa obukama u FMS sistemu dijagnostike, DNS sistemu rehabilitacije, NTC sistemu učenja, osnovama neuromuscular tapinga i sertifikatom NKT Level 1.

Ceo život u pokretu i raznim sportovima kao što su fudbal, košarka, odbojka i sve što se igralo u dvorištu ispred zgrade. Ipak, najviše se posvetila košarci i ostvarila bogatu profesionalnu sportsku karijeru kao košarkašica nacionalnog tima i klubova u zemlji i inostranstvu. Dugogodišnje bavljenje profesionalnim sportom je donelo i povrede, što je Sandru motivisalo da nakon završene sportske karijere svoj fokus stavi na pametan i prilagođen trening čime je pred nju stavljen izazov proširenja znanja i upoznavanje sa holističkim pristupom. Najveći uspesi u ovom poslu vezani su za rad sa nekima od najboljih srpskih atletičara u prevenciji i rehabilitaciji.

Slobodno vreme provodi sa svojim bratom i prijateljima, igrajući basket, fudbal, vozeći bicikl, čitajući svoje omiljene knjige i naravno unapređujući svoje znanje.

Šta klijenti kažu o Sandri?

Sandra je odličan trener i inspiriše te da daš svoj maksimum.

Ona je izuzetno sistematična i detaljna u rehabilitacijskim treninzima, ono što je razlikuje je to što ima svoj tim ljudi sa kojim saradjuje, dijagnostika, manuelna terapija i trening, sve na jednom mestu!

Svojim primerom i posvećenošću me je motivisala da istrajem u svom procesu i ostvarim svoj cilj, poboljšam svoj zdravlje i ponovo zavolim trening.

 

Strahinja Kukić

Suosnivač FITBOX-a u kojem radi na trenerskim (DNS) i edukativnim programima (ishrana), kao i nutricionizmom. Po struci master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, pohađa smer za nutricionistu dijetetičara na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija, sa obukama iz DNS sistema rehabilitacije (2. nivo), NTC sistema učenja, nutricionizma, osnova kvantne medicine, akupunkture, veda puls dijagnostike, homeopatije.

Strahinja se profesionalno bavio boksom i iza njega je preko 100 seniorskih mečeva za različite domaće klubove. Poseduje braon pojas u karateu. Pored toga, bavi se podvodnim ribolovom i skuba ronjenjenjem, te je CMAS ronilac sa jednom zvezdom.

U slobodno vreme Strahinja voli da čita, svira gitaru, a jedan od njegovih novijih hobija je i stoni tenis.

Šta kažu klijenti za Strahinju?

Kao predavač vrlo jasan, duhovit, drži pažnju dobrim primerima, poređenjima i analogijama da je prosto nemoguće da neko ne razume materiju.

Predavanja koja Strahinja drži su kvalitetna, koncizna, interesantna su i zabavna tako da drže pažnju bez prekida i mnogo toga može da se nauči – sve pohvale.

Velika zahvalnost nutricionisti Strahinji i treneru Sandri što su mi pomogli da ostvarim svoj cilj i dovedem svoje zdravstveno stanje na visok nivo, dobijem novu energiju i popravim svoju fizičku formu i izgled. 

Danica Piper

Trener prilagođenog fitnesa za žene (grupni trening) i personalni trener. Pored diplome za operativnog trenera fitnesa (fitnes instruktor), Danica je pohađala edukacije iz NTC sistema učenja, Fitnes stav 2 i 3, Stabilizacijska jedinica trupa iz perspektive dijafragme i drugo. Danica je u FITBOX timu od samog početka – prvo kao vežbač i podrška, trener mališana, a danas kao vođa najženstvenijih grupa.

Želja za trenerskim poslom joj se javlja po završetku košarkaške karijere koja je bila obogaćena osvajanjem bronzanog odličja na Evropskom prvenstvu, ali je ljubav prema sportu i zdravlju spajaju sa FITBOXom. Kako joj trenerski posao nije primarni posao već hobi i zadovoljstvo, danas se sa mnogo ljubavi i strasti bavi grupnim i personalnim treninzima. Kroz profesionalni sport naučila je šta je naporan rad a u FITBOXu je dobila znanja o pametnom radu. Dakle – work smart, not hard!

Student je Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu gde radi kao saradnik u naučnom timu. Slobodno vreme provodi sa prijateljima,  porodicom i sestričinom koju polako sprema da postane član Fitbox tima mališana. Pored nauke i treninga, drži privatne časove iz predmeta prirodnih nauka, voli da crta, slika, čita i baci poneku rimu uz čašu dobrog vina.

Šta vežbači kažu o Danici?

Danica je uvek nasmejana, dobro raspoložena i spremna da motiviše ali i je dobra atmosfera u grupama pored dobre muzike i smeha praćena i pravom sportskom disciplinom.

David Jovan Milatović

Trener rekreativnog boksa, školice sporta, much wow (grupni programi) i personalni trener. Pored zvanja operativni trener fitnesa, David Jovan ima i četvorogodišnje iskustvo u trenerskom poslu. Studira na smeru sportska psihologija i stalno se usavršava kroz različite programe edukacije.

Trenirao je boks, kikboks, tajlandski boks i MMA, a u svojoj kratkoj karijeri osvojio je i zlato na Vojvođanskom prvenstvu u kikboksu (K-1). Karijeru borca završio je zbog operacije kičme, što nije ugasilo njegovu ljubav prema sportu, već ga nateralo da se dalje informiše i razvija. David Jovan se trudi da svakim danom uvek bude bolja verzija sebe, što primenjuje i u svom radu. Na treninzima se trudi da neguje dobru atmosferu za oslobađanje stresa.

U slobodno vreme voli da trenira, druži se sa prijateljima i izađe vikendom.

Šta kažu vežbači o Davidu?

Ja bih samo rekao da planiram da nastavim sa treninzima, atmosfera je sjajna i svi daju svoj maksimum na treningu što povuče i mene.

Imao sam pauzu upravo od nedelju dana i tačno mi je falio da me oraspoloži.

Izuzetno zna da objasni boksersku kombinaciju koju radimo i samu primenljivost te kombinacije, a pored toga uvek insistira na pravilnoj formi izvođenja vežbi.

David je uvek spreman da čuje naše potrebe u pogledu treninga i prilagodi vežbanje tome. To zaista mnogo znači za motivaciju.

Milica Zlokolica

Asistent trenera i kreator usmerenih motornih aktivnosti za decu na školici sporta. Milica stvara programe vođena znanjem dobijenim u toku školovanja na Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača, kao i na edukacijama poput NTC sistem učenja – razvoj ukupnih sposobnosti deteta, pedagoški metod Marije Montesori, osnovne veštine radioničarskog rada.

Uvežbavanje osnovnih motoričkh veština u školici su pretvoreni u dečju omiljenu aktivnost – igru. Osim razvoja motoričkih sposobnosti, kroz igre i druge aktivnosti podstiče se i razvoj kognitivnih mogućnosti dece, radi se na jačanju njihovih socijalnih veština, negovanju drugarstva, podsticanju lepog ponašanja… Rad u školici sporta nije samo igra, ali i kada se ne igramo mi se i dalje beskrajno zabavljamo.

Miličine ambicije su da se nakon završetka studija maksimalno posveti edukacijama iz oblasti motoričkog razvoja dece predškolskog uzrasta, izučavanju novih metoda podsticanja razvoja, kao i edukacijama iz oblasti inkluzivnog obrazovanja, odnosno pružanja pomoći i podrške deci sa smetnjama u razvoju.

Kada nije okružena decom, Milica je okružena četkicama i bojama. Njena druga ljubav je dekupaž i svaki slobodan trenutak provodi u svom kreativnom kutku. Osim dekupaža, bavi se i grafičkim dizajnom.

Šta mali vežbači kažu o Milici?

Obožavam da idem na treninge jer se Milica igra, a u stvari vežba sa nama. Ona nam je kao velika drugarica. Baš mi se sviđa.

Milica je lepa i dobra. Volim kad se igramo sa životinjama i kad hodamo kao pingvini. Volim što mi rastu mišići.

Šta roditelji kažu o Milici?

Volim što posle svakog treninga moja ćerka izađe nasmejana i jedva čeka sledeće druženje.

Kada imate dete koje ne želi da se previše fizički angažuje a treninge sa Milicom ne propušta i jedva čeka naredni, onda je to pravo zadovoljstvo za roditelja i pokazatelj njenog odlično uspostavljenog odnosa sa decom.

Nebojša Đurković

Trener grupnih programa za žene i muškarce, personalni i trener malih grupa. Pored titule operativnog trenera fitnesa, Nebojša je sertifikovan i za planiranje i programiranje treninga na malom prostoru, kao i radu sa osobama s bolom u leđima.

Nebojša je i sam sportista i neumoran istraživač novih saznjanja iz sveta sporta i nauke o sportu, insistira na sveobuhvatnom pristupu učeći različite pristupe rekreaciji. Ako ga ne vidite u teretani sa klijentima, videćete ga kako i sam vežba na nekom od trenažera.

Svoje slobodno vreme provodi u šetnji, gledanju filmova i čitanju. Pored sporta, bavi se i muzikom i grafičkim dizajnom. U njegovom životu, kao i u sali za trening, nema mesta za „ne mogu“.

Šta vežbači kažu za Nebojšu?

Trener Nebojša je odličan! Maksimalno posvećen nama koji treniramo.

Svaki trening je drugačiji i dinamičan.

On je uvek tu spreman da motiviše! Izuzetno prijatan i druželjubiv, voljan da pomogne i objasni svaku vežbu.

Prosto imam osećaj kao da ga znam ceo život a ne samo dva meseca.