Personalni Treninzi

Personalni trening je vid vežbanja koji omogućava da za kratak period postignete željene rezultate primenjujući program prilagođen Vama. Zadatak individualnog trenera je da Vas motiviše i omogući bezbedan i pravilan rad. Potrebe i ciljevi personalnih treninga su različiti. Bilo da je Vaša želja da popravite fizičku formu, regulišete telesnu masu, prevenirate povredu ili se oporavite od iste, u Fitboxu možete naći pravog partnera za to. Bitan segment na Vašem putu ka zamišljenom cilju je svakako ishrana i zdrave navike. Pored stručnog i efiksnog rada, u Fitboxu možete dobiti savete za zdraviji način života kao i kompletnu dijagnostiku stanja Vašeg organizma na osnovu koje dobijate ishranu prilagođenu Vama, Vašem stanju i ciljevima. Više o pravilnoj ishrani i kako doći do nje pročitajte u Ishrana i zdravlje na našem sajtu.
Bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac, u Fitboxu možete naći trenera za sebe. Naši treneri poseduju iskustvo u radu pripremnog perioda sportista, prevencije i rehabilitacije povreda i kondicionog treninga sportista. Takođe, personalni trening podrazumeva rad na korekcijama deformiteta kičme, otklanjanja bola u leđima i drugim zdravstvenim problemima fizičke prirode, a naši treneri Vam svakako mogu pomoći i u tome. Više o prevenciji i rehabilitaciji možete saznati na našem sajtu u Prevencija i rehabilitacija.

 

Kako izgleda naš put do Vašeg cilja?

U Fitboxu su Vam na raspolaganju i muški i ženski treneri stoga možete izabrati partnera sa kojim mislite da ćete se najprijatnije osećati. Nakon odabira trenera, zakazujete probni trening. Cilj probnog treninga je upoznavanje Vas i trenera, kao i trenera i Vaše trenutne forme. Sledeći trening je rezervisan za testiranje koje se sprovodi kroz bateriju testova i merenje morfoloških karakteristika (telesna masa i visina, obimi, procenat masti, vode i mišićne mase…). Posle testiranja, trener dobija detaljan uvid u stanje Vaše fizičke forme i može da pripremi program koji će Vas na najbrži i najefikasniji način dovesti do željenog cilja. Kada putovanje počne, nema odustajanja. Trener je tu da Vas motiviše i podrži u svakom trenutku!

 

Cena

1. Cena po treningu 1200 dinara
2. Paket 12 treninga mesečno 12500 dinara