Dijagnostički trening

Savremeni način života nas sve češće primorava na uvođenje redovne rekreacije. Programa za rekreaciju je mnogo i teško nam je da odlučimo na koji da pođemo. Čak i kada odlučimo, jedan od najvećih izazova je istrajati – ne samo zbog nedostatka vremena, već i nemogućnosti da vidimo promenu u kraćem roku.

Upravo iz tih razloga želimo da vam pomognemo da otkrijete šta vam je najviše potrebno sada – šta odgovara vašem životnom stilu, navikama, mogućnostima i, najviše od svega, željama.

Da bismo to uradili, potrebne su nam neke informacije i zato sprovodimo dijagnostiku kao obavezan segment svih naših programa.

 

Dijagnostički trening

Kako bismo sve ovo utvrdili, kao sastavni deo svih naših programa uveli smo dijagnostički trening. Tokom sat vremena vodimo vas kroz seriju testova kojom ćemo utvrditi najefikasniji način za vas da dođete do vašeg cilja.

Dijagnostički trening se u personalnom pristupu primenjuje obavezno, odnosno kao prvi trening personalnog ciklusa, dok se u grupnom pristupu obavlja svakih 3-6 meseci. Dijagnostika se može uraditi i bez učešća u FITBOX programima, s tim da se u tom slučaju naplaćuje 2000 dinara.

Testiranje uključuje: merenje procenta potkožnog masnog tkiva, indeksa telesne mase, procenta mišićne mase, viscelarnih masti i bazalnog metabolizma, obima, procenu kardiorespiratorne izdržljivosti, snage i izdržljivosti različitih mišićnih grupa, fleksibilnosti, te utvrđivanje opsega mobilnosti, motoričke kontrole i stabilnosti u pokretu (DNS i FMS).

 

Cena

1. Dijagnostički grupni trening je obavezan deo svih programa u FITBOXu i ne naplaćuje se odvojeno (na svakih 3-6 meseci).
2. Članovi i članice FITBOXa mogu uraditi dijagnostiku i van grupnih termina za dijagnostiku po ceni od 1000 dinara.
3. Cena za dijagnostiku bez upisa na neki od programa treniranja je 2000 dinara.

Naša adresa je:

1300 Kaplara broj 3
Novi Sad

Naš broj telefona je:

060 3259159
069 722138

Naša mejl-adresa je:

fitboxns@gmail.com

Naše radno vreme je:

Od ponedeljka do subote od 06:00 do 22:00
Nedeljom ne radimo.

Pin It on Pinterest