FITBOX u saradnji sa Praškom školom (Rehabilitation Prague School) organizuje dvodnevni kurs najsavremenije metode korektivnog vežbanja prema sistemu DNS-a (Dynamic Neuromuscular Stabilization).

Kurs je, pre svega, namenjen, trenerima, instruktorima, kineziolozima, fizijatrima, fizioterapeutima i svima koji se bave rehabilitacijom, treningom i terapijom.

Ciljevi edukacije:

– Saznanje o osnovnim principima razvojne kineziologije deteta u prvoj godini života i primena tih principa radi rešavanja disfunkcija u odraslom dobu.

– Dijagnostika i korekcija disfunkcionalnih disajnih motoričkih obrazaca i saznanje zašto je disanje prvi korak ka ostvarenju posturalne stabilnosti.

– Razumevanje pojmova posturalne stabilnosti i IAP (intraabdominalnog pritiska) i zašto su oni preduslov za funkcionalan, efikasan i pokret bez bola.

– Savladavanje i razumevanje DNS korektivnih vežbi, kao i njihova integracija u sve oblike vežbanja (rehabilitaciju, prevenciju, funkcionalni trening, “pametni” trening).

Kurs će se održati u prostorijama udruženja FITBOX, na adresi 1300 kaplara broj 3 u Novom Sadu, 7. i 8. septembra 2019. Broj mesta na kursu je ograničen.

Instruktorka na kursu: Veronika Cmolikova, MPT

Cena kursa je 450€. Troškovi uključuju 350€ za edukaciju, 20€ za proviziju (u nekim bankama se provizija plaća a u nekim ne), i 80€ registracija kod Praške škole. Link za registraciju na sajtu Praške škole. FITBOX omogućava popust od 50€ za rane prijave (do 31. marta), te opciju za uplate na rate.

Prijave na email: fitboxns@gmail.com
Kontakt osoba: Sandra Bošković
broj telefona +381 60 32 59 159

Pin It on Pinterest