DNS Pilates

Pilates je sistem vežbi osmišljen od strane Džozefa Pilatesa koji uključuje celokupan telesni razvoj. PILATES, ali ne standardni pilates, već pilates čija je osnova DNS (dinamička nervno-mišićna stabilizacija). DNS, dugačka komplikovana reč, ali ukratko znači, pravilno disanje, pravilna aktivacija mišića trupa, centralizovani zglobovi, pokret bez kompenzacije i bola.

Šta je cilj našeg DNS PILATESA?

Pre svega popravljanje posture i držanja, oslobadjanje od hroničnih bolova koji su uzrokovani neaktivnošću, nepravilnim disanjem, nepravilnim držanjem, svakodnevnim stresom koji utiče da se mišići zgrče i postanu bolni. Kroz zanimljive i kontrolisane vežbe želimo da popravimo kvalitet vašeg pokreta. Želimo da vaše telo dovedemo u optimalno stanje da može nesmetano da se kreće i bude efikasno.

Kako izgleda trening pilatesa?

U okviru treninga, koji traje 60 minuta, treniramo funkcionalne pokrete u različitim položajima, vodeći računa o pravilnim pozicijama delova tela. Uvodni deo podrazumeva zagrevanje (pravilno dijafragmalno disanje, osvešćivanje položaja tela u prostoru), nakon toga aktiviranje mišića cora (centra tela), snaženje mišića cora kao i ekstremiteta. Poseban akcenat na svakom treningu stavlja se na popravljanje pokretljivosti i fleksibilnosti. Oponašajući pokrete iz svakodnevnih aktivnosti preispitujemo i korigujemo kretanje celog tela kao celine.

Kome je namenjen?

Pilates je namenjen svima koji žele da poboljšaju stabilnost, snagu i balans, pokretljivost, što dovodi do poboljšanja posture kroz sistem vežbi koji stvara veoma malo opterećenje na zglobove. U grupi se mogu naći vežbači različitog nivoa spremnosti jer se vežbe mogu izvoditi u jednostavnijim ili kompleksnijim modifikacijama, o čemu instruktor vodi računa. DNS Pilates možete kombinovati sa našim drugim programima nakon uradjene dijagnostike i konsultacije sa trenerom. DNS Pilates je najbliži našim personalnim programima i programu u mini grupi, broj mesta je ograničen na 10 osoba.

Cena

1. Članarina je 2000 dinara mesečno (dva puta nedeljno)
2. U okviru programa kombinacija članarina je 3000 dinara mesečno (sedam puta nedeljno).

DNS Pilates

PonedeljakUtorakSredaČetvrtakPetakSubota
19:00 - 20:0019:00 - 20:00

Naša adresa je:

1300 Kaplara broj 3
Novi Sad

Naš broj telefona je:

060 3259159
069 722138

Naša mejl-adresa je:

fitboxns@gmail.com

Naše radno vreme je:

Od ponedeljka do subote od 06:00 do 22:00
Nedeljom ne radimo.

Pin It on Pinterest