Ishrana i zdravlje

Zdravi krekeri

Zdravi krekeri

Volite da se hranite zdravo, ali ponekad jednostavno želite sebi da “date oduška”? Šta ako vam kažemo da možete da uživate u preukusnim krekerima bez griže savesti koji su pritom i zdravi?

Hleb od heljdinog brašna

Hleb od heljdinog brašna

Često osetite nadutost nakon što pojedete pšenični hleb? Vrlo brzo ogladnite nakon toga i osećate se umorno? Možda ste samo razvili intoleranciju na pšenicu.

Sok od cvekle

Sok od cvekle

Ova kombinacija, pored toga što je prepuna vitamina C koji nam je i više nego neophodan u zimskom periodu, ne opterećuje digestivni sistem i pri tom pomaže usvajanje gvožđa i omega 3 masnih kiselina koje nam pomažu da što bezbolnije prebrodimo zimski period.

Šejk od Pomorandže

Šejk od Pomorandže

Ovaj obrok, osim što je odličan za vaše zdravlje, daće vam i sasvim dovoljno energije za početak dana. Dobra kombinacija namirnica u obroku je veoma bitna kako bi se određeni sastojci adekvatno iskoristili, tj. kako se ne bi desilo da samo “prođu” kroz naše telo.

Smoothie od Nara

Smoothie od Nara

Brojni naučni radovi su pokazali da nar može umanjiti faktore rizika koji izazivaju povišen krvni pritisak, visok holesterol, povišen šećer u krvi kao i zapaljenske procese.

Naša adresa je:

1300 Kaplara broj 3
Novi Sad

Naš broj telefona je:

060 3259159
069 722138

Naša mejl-adresa je:

fitboxns@gmail.com

Naše radno vreme je:

Od ponedeljka do subote od 06:00 do 22:00
Nedeljom ne radimo.

Pin It on Pinterest