NAŠA PRIČA

TEND

 

TEND je koncept koji za ideju ima holistički pristup čoveku. TEND na engleskom jeziku znači brinuti se, ali i stremiti. Za nas baš ta reč idealno opisuje naš način rada.
Akronim reči TEND označava Trening, Edukaciju, Nutricionizam i Dijagnostiku.

TRENING

Bilo da želite da podignete fizičku formu, smanjite ili povećate telesnu masu, oporavite se od povrede ili vam je potrebna rekreacija, sigurno je da želite da ostvarite svoje ciljeve, a mi smo tu da vas vodimo kroz proces, usmeravamo i edukujemo da bi rezultati bili dugotrajni.

Odaberite program koji odgovara vašim željama i potrebama, i naši treneri će vam pomoći u postizanju cilja.

EDUKACIJA

U moru neproverenih informacija o tome kako dostići fizičko, psihičko i socijalno blagostanje, lako nastaju mitovi o održavanju zdravlja.
Mi želimo da radimo sa ljudima koji su spremni da uče i da rade na svom zdravlju da bi rezultati koje postignemo bili dugoročni.
Objasnićemo vam ŠTA, ZAŠTO, KAKO i KADA da radite.
Mi ćemo uraditi dijagnostiku, a na vama je da odaberete program ili paket uz našu sugestiju.

NUTRICIONIZAM

Danas je priča o ishrani zastupljena više nego ikad u društvu jer se dobro zna da hrana može da leči, ali i da razboljeva.  Ne čudi stoga da je nauka koja se bavi ishranom danas jedna od najrazvijenijih. Svakodnevno izlaze nova istraživanja iz ove oblasti što je pohvalno, ali može delovati zbunjujuće jer su često istraživanja oprečna. Mi ih pratimo, odvajamo ono što je dokazano od onog što nije i tu smo da pomognemo da utemeljite dobre navike u ishrani u odnosu na Vaše zdravstveno stanje.

DIJAGNOSTIKA

Naš klub, FITBOX insistira na personalizovanom pristupu koji sprovodimo kroz obavezni prvi dijagnostički čas u personalnim i grupnim programima.
Na osnovu rezultata dijagnostike i u skladu sa vašim željama i potrebama, predlažemo zajednički program rada. Program može obuhvatiti pojedinačnu uslugu ili paket usluga koji nudi FITBOX.

NAŠ TIM

Sandra Bošković

Suosnivač FITBOX-a u kojem radi na trenersko-terapeutskom poslu u oblasti fitnesa i rehabilitacije sportista i rekreativaca (personalni trening), kao i vođenju grupnog GFM treninga. Po struci master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, sa obukama u FMS sistemu dijagnostike, DNS sistemu rehabilitacije, NTC sistemu učenja, osnovama neuromuscular tapinga i sertifikatom NKT Level 2.

Ceo život u pokretu i raznim sportovima kao što su fudbal, košarka, odbojka i sve što se igralo u dvorištu ispred zgrade. Ipak, najviše se posvetila košarci i ostvarila bogatu profesionalnu sportsku karijeru kao košarkašica nacionalnog tima i klubova u zemlji i inostranstvu. Dugogodišnje bavljenje profesionalnim sportom je donelo i povrede, što je Sandru motivisalo da nakon završene sportske karijere svoj fokus stavi na pametan i prilagođen trening čime je pred nju stavljen izazov proširenja znanja i upoznavanje sa holističkim pristupom. Najveći uspesi u ovom poslu vezani su za rad sa nekima od najboljih srpskih košarkašica i atletičara u prevenciji i rehabilitaciji.

Slobodno vreme provodi sa svojom porodicom i prijateljima, igrajući basket, fudbal, vozeći bicikl, čitajući svoje omiljene knjige i naravno unapređujući svoje znanje.

Strahinja Kukić

Suosnivač FITBOX-a u kojem se bavi nutricionizmom i edukativnim programima. Po struci master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, pohađa smer za nutricionistu dijetetičara na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija, sa obukama iz DNS sistema rehabilitacije (2. nivo), NTC sistema učenja, nutricionizma, osnova kvantne medicine, akupunkture, veda puls dijagnostike, homeopatije.

Strahinja se profesionalno bavio boksom i iza njega je preko 100 seniorskih mečeva za različite domaće klubove. Poseduje braon pojas u karateu. Pored toga, bavi se podvodnim ribolovom i skuba ronjenjenjem, te je CMAS ronilac sa jednom zvezdom.

U slobodno vreme Strahinja voli da čita, svira gitaru, a jedan od njegovih novijih hobija je i stoni tenis.

David Jovan Milatović

Trener rekreativnog boksaškolice sporta i personalni trener. Pored zvanja operativni trener fitnesa, David Jovan ima i četvorogodišnje iskustvo u trenerskom poslu. Studira na smeru sportska psihologija i stalno se usavršava kroz različite programe edukacije.

Trenirao je boks, kikboks, tajlandski boks i MMA, a u svojoj kratkoj karijeri osvojio je i zlato na Vojvođanskom prvenstvu u kikboksu (K-1). Karijeru borca završio je zbog operacije kičme, što nije ugasilo njegovu ljubav prema sportu, već ga nateralo da se dalje informiše i razvija. David Jovan se trudi da svakim danom uvek bude bolja verzija sebe, što primenjuje i u svom radu. Na treninzima se trudi da neguje dobru atmosferu za oslobađanje stresa.

U slobodno vreme voli da trenira, druži se sa prijateljima i izađe vikendom.

Bojana Jovanović

Trener korektivne gimnastike, školice sporta i personalni trener rekreativaca. Po struci master profesor sporta i fizičkog vaspitanja. Dugi niz godina trenirala je badminton i bila član reprezentacije Srbije. Posle povrede okrenula se trenerskoj karijeri. Usmerila se na prevenciju lošeg držanja tela dece i odraslih i unapređenju kvaliteta života klijenata kroz adekvatnu i programiranu fizičku aktivnost.

Sreću i motivaciju pronalazi u nasmejanim licima i zadovoljstvu vežbača, indvidiualnom pristupu, pozitivnoj radnoj atmosferi i postignutim rezultatima. Zbog dinamičnosti rada svaki dan predstavlja novi izazov, iz čega proističe zelja i potreba za stalnim napredovanjem i usavršavanjem.Timski duh i osećaj da ste deo jednog tima predstavlja posebno zadovoljstvo.

U slobodno vreme voli da se bavi različitim sportovima, šeta po prirodi, igra društvene igre, peca i bavi pravljenjem dekorativnih predmeta.

“Today be thankful and think how rich you are. Your family is priceless, your time is gold and your health is wealth.”

Nebojša Đurković

Personalni trener i trener u malim grupama. Pored titule operativnog trenera fitnesa, Nebojša je završio DNS level I i DNS strength and Conditioning i tako je sertifikovan za planiranje i programiranje treninga snage kao i rada sa osobama sa bolom u leđima. Redovno posećuje edukacije iz oblasti kondicioniranja i rehabilitacije.

Nebojša je i sam sportista i neumoran istraživač novih saznjanja iz sveta sporta i nauke o sportu, insistira na sveobuhvatnom pristupu učeći različite pristupe rekreaciji. Ako ga ne vidite u teretani sa klijentima, videćete ga kako i sam vežba na nekom od trenažera.

Svoje slobodno vreme provodi u šetnji, gledanju filmova i čitanju. Pored sporta, bavi se i muzikom i grafičkim dizajnom. U njegovom životu, kao i u sali za trening, nema mesta za „ne mogu“.

Marko Radišić

Nakon završetka redovnih studija i zvanja diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja, sa usmerenjem kineziterapija, počinje sa radom sa decom predškolskog uzrasta, sa rekreativcima na grupnim i individualnim treninzima.

Njegova zaljubljenost u trening i učenje o istom ga dovodi do novih saznanja i završava DNS exercise level 1 i potpuno se okreće ovom načinu rada. Implementira ovaj pristup u radu sa klijentima, koji su pretežno manje aktivna populacija, razlučitih životnih dobi, kao i mladim talentima u raznim sportovima.

Kada nema trening sa klijentima, radi na svom usavršavanju i svojoj fizičkoj formi i trenira. Koristi slobodno vreme da bude u pokretu, voli planinarenje. Unapredjuje znanje svakodnevno, pohadja razne seminare, radionice i kurseve, sve u cilju ličnog usavršavanja i što boljeg kvaliteta rada.

Slobodno vreme provodi sa suprugom, u prirodi, sa psom, na vodi ili u njoj.
Vodi se citatom omiljene ličnosti, Brus Li
“Znanje nije dovoljno, moramo ga primeniti. Želja nije dovoljna, moramo uraditi to.”

 

Tihomir Todorov

Personalni trener sportista i rekreativaca usmeren na unapređenje sportskih performansi, strength and conditioning, kao i poboljšanje ostalih motoričkih sposobnosti koje uslovljavaju uspeh na sportskom terenu. Takođe u radu sa rekreativcima radi na ispunjenju ciljeva svojih klijenata u smeru poboljšanja optšteg fizičkog funkcionisanja i unapređenja kvaliteta života. Student je 3. godine fakulteta sporta i fizickog vaspitanja sa završenim kursom DNS lv. 1 i teži ka konstantnom napredovanju i usavršavanju znanja i veština. Tihomir se i sam bavi sportom dugi niz godina, a od toga 8 godina igra aktivno američki fudbal gde je 5 godina član reprezentacije Srbije gde ponosno brani boje naše zemlje.
Trudi se da kroz svoje treninge motiviše, stvori dobru radnu atmosferu, da podstakne klijenta na borbu sa samim sobom i da uz dobru radnu etiku dosegne do svojih ciljeva.

Aleksandar Milošević

 

Personalni trener sa višegodišnjim iskustvom. Radi na poboljšanju performansi i rehabilitaciji sportista. Kako je i sam bio sportista, lako nalazi načine da motiviše sportiste i približi im značaj individualnog rada. Po struci je diplomirani profesor sporta i fizickog vaspitanja.
Aleksandar se stalno usavršava i do sada je posetio veliki broj seminara. Samo neki od njih su DNS, McGill.
Slobodno vreme voli da provodi u prirodi, voli da trenira jako, da igra šah, čita stručnu literaturu. Radoznao je, stalno uči i obožava svoj poziv, to je ono što ga vuče da svakim danom bude sve bolji.

Naša adresa je:

1300 Kaplara broj 3
Novi Sad

Naš broj telefona je:

0603259159
069 722138

Naša mejl-adresa je:

fitboxns@gmail.com

Naše radno vreme je:

Ponedeljkom, sredom i petkom: od 08:00 do 10:00 i od 17:00 do 20:00.
Utorkom i četvrtkom: od 17:00 do 20:00.
Vikendom ne radimo.

*personalni treninzi se rade svim danima u nedelji u dogovoru sa trenerom.

Pin It on Pinterest